top of page

Missa inget som händer på Svea Gymnasium. Här samlar vi allt som är på gång på skolan, våra senaste nyheter, kommande näringslivsbesök, och annat som kan vara bra för dig som elev eller vårdnadshavare att veta. 

 

Vill du få chansen att berätta för framtida skolkamrater om hur det är att vara elev på Svea Gymnasium? Eller vill du berätta för andra elever hur du och dina klasskamrater gemensamt tagit er an en skoluppgift, eller hur ni utvecklat ert UF-företag? Hör av dig till oss så får ni chansen att vara med och visa vad vi gör på Svea Gymnasium. 

Livet på Svea Gymnasium

Fika och öva på din svenska på Svea sfi:s språkcafé!
Workshop hos Svea Education
Vi på Svea Partners växer!
Här ser du vad som händer på Svea Gymnasium just nu. Signa upp dig för notiser så missar du inga nyheter om vår verksamhet. 

Nyheter

Vi värdesätter elevhälsa

Svea Gymnasium har satsat på skolans elevhälsa. Vi har anställt ett team med flera olika kompetenser. Deras uppdrag är att se till att alla elever mår bra och att skapa de rätta förutsättningar för en så givande läromiljö som möjligt.

Våra program

Vi erbjuder fyra olika högskoleförberedande gymnasieprogram, med profiler och programfördjupningar som ligger närmare den yrkesmässiga verkligheten. Vi vill samla framtidens talanger, innovatörer, företagare och entreprenörer. Varje elev tilldelas en mentorsgrupp och kopplas samman med verksamma näringslivspersoner, vars uppdrag är att stötta och ge råd om företagande. Som elev får du verktygen för att nå dina mål, oavsett om det är att studera vidare, påbörja ditt yrkesliv, eller starta eget företag.

Våra värderingar

Mångfald

Genom mångfald och inkludering läggs grunden för nästa stora affärsidé. Alla elever ska vara del av ett sammanhang och känna tillhörighet, oavsett bakgrund och tidigare erfarenheter. 

Fokus på individen

Svea Gymnasium formar framtidens unga talanger. Genom personlig vägledning ställs elevernas individuella utveckling i fokus. Så formas framtidens entreprenörer. 

Framåtanda

Den nästa stora affärsidén kommer utvecklas av framtidens nytänkare. Svea Gymnasium är en plats som präglas av innovation. 

bottom of page