Ett par ord från vår specialpedagog!
Hej!


Jag som skriver detta blogginlägg heter Cecilia och arbetar som Specialpedagog på Svea Education i Kista och i vår nyöppnade skola i Skärholmen.


Till mig kan du vända dig om du som elev önskar extra stöd med dina studier för att du tycker det är svårt, behöver få öva på studieteknik eller ha ett motivationssamtal. Om du önskar träna på svenskaspråket så erbjuder jag Språkcafé och Textstuga, där vi i grupp tränar på att muntligt diskutera och läsförståelse. Jag hjälper även med att stötta våra lärare för att de i sin tur ska kunna ge våra elever bästa möjliga stöd i deras utbildningar. Med andra ord ser mina dagar rätt olika ut!


Vi som arbetar på Svea Education har ett nära samarbete och är ett trevligt gäng som finns här för alla er elever, oavsett behov eller frågor!


Vi kommer snart att ha Öppet Hus på våra skolor där du, oavsett om du funderar på att påbörja studier eller är en befintlig elev men vill få tips och råd inför framtiden, är välkommen att prata med oss och få inspiration!Öppet Hus:
Jag önskar dig varmt välkommen till Svea Education!

115 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla