Elevintranät

Välkommen till Svea Educations elevintranät!

Här har vi samlat en hel del information som du kan behöva under din studietid hos Svea Education. 

Kurslitteratur

Ansök till SFI

Ansök om diplom

Anmälan särskild prövning

Allmän information om särskild prövning

FAQ

Kontakt

Välkommen till Svea Education

Svea Education erbjuder ett brett utbud av kurser inom matematik, språk, ekonomi, vård och omsorg samt barn och fritid. Här har du som elev möjlighet att läsa kurser både på grundläggande och gymnasial nivå.

Svea Education erbjuder även SFI-kurser för dig som behöver grundläggande kunskaper i svenska språket och om det svenska samhället.

Studera hos Svea Education

Svea Education har ett brett utbud av fristående kurser inom matematik, språk, ekonomi, vård och omsorg samt barn och fritid. Du har möjlighet att läsa kurser både på grundläggande och gymnasial nivå.

 

Du har även möjlighet att läsa gymnasiala yrkesutbildningar inom ekonomi och företagande, vård och omsorg samt barn och fritid.

Du väljer själv om du vill läsa kurserna i klassrum, vilket är möjligt på både dag- och kvällstid eller om du vill studera på distans via vår lärplattform It's Learning.

 

Samtliga kurser följer Skolverkets riktlinjer.

Kurser i klassrum

Våra kurser i klassrum genomförs i nyrenoverade utbildningslokaler intill Kista Galleria, dag- och kvällstid med två till fyra lektionspass i veckan.

Skolmiljön är anpassad för att du ska finna studiero, ha möjlighet att äta lunch med klasskamrater och ges största möjlighet till framgång i dina studier. Givetvis är även våra lokaler handikappanpassade.

Kurser på distans

Den lärarledda distansundervisningen vänder sig till dig som vill välja var och när du vill studera. Vår lärplattform It's Learning ger dig tillgång till ett digitalt klassrum, där du lätt får kontakt med lärare och klasskamrater samt alltid har full tillgång till din kurs.

Sök till oss!

För att kunna söka till gymnasiala kurser vid Svea Education krävs det att du är folkbokförd i en av våra samarbetskommuner.

 

Boende i följande kommuner kan söka:

Botkyrka

Danderyd
Sigtuna

Solna

Sollentuna

Sundbyberg

Täby

Upplands Väsby

Vallentuna

Vaxholm

Österåker

Du söker till skolan genom din kommun. Klicka dig vidare på länkarna ovan och välj kurs/utbildning samt skola i kommunens kurskatalog.

Vi har löpande intagning. Med det menas att kurser startar var 5e vecka, året runt. Alla studier berättigar till studiemedel via CSN och alla kurser är avgiftsfria.

Intresseanmälan

Svea Education

Nästan där

Om Svea Education

Svea Education bildar tillsammans en familj av högkvalitativa utbildningar inom ekonomi, språk, barn och fritid samt vård och omsorg. 
Svea Education är en del av Svea Partners: Tillsammans bygger vi välfärden.

Kontakt

Knarrarnäsgatan 13

164 40, Kista, Sverige

08-25 90 00

info@sveaeducation.se

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

© 2020  Svea Education AB